## **ARLINGTON HIGH SQT SCHEDULE FOR 5/11/24 (SATURDAY)**

**6:20** am **SHARP**. Arrive at **THE LAMAR EAST PARKING LOT**. BE ON TIME!!!! Players wear personal shorts/t-shirt/sandals. **BRING YOUR CLEATS/MOUTHPIECE/ENTRY FEE.** Turn in the entry fee to **Mr**. **Carey**. Check in with Coach Poynter and **sign the liability form** for today's tournament. After you check in with Coach, get both game jerseys and shorts packet and breakfast from Mr. Carey once you have paid. **Coach Walker to issue helmets to players PRIOR to departure.** 

6:45 am Coach Poynter to registration

6:45 am DEPART as a team for AHS

**7:** 00 am **Help carry all team/personal items to the field area.** Put on your **White** jersey; cleats and mouthpiece; use **restroom**. Stretch/play catch/drink. We are on the **South end** of the game field **right sideline facing** the goal line. Note we play all three pool games in this location in our white jerseys.

7:20 am Pre-game stretching on left half of the field

7:30 am Full speed warm up on ½ the field

7:55 am Meeting with officials

8:00 am Game # 1 vs All Saints. Lamar is the visiting team, O first.

8:30 am Back off sideline for the next game. Use RR, hydrate

8:40 am SCOUT first half of the Azel vs Coppell game.

**9:10 am IMMEDIATELY start** warm-up routine for **Game # 2**. Use our ½ of the field (**RIGHT**) only; Vikes **on "O" first**. We have **10 minutes**...

9:20 am Game # 2 vs Azle. GO VIKES!

9:50 am Game ends; move back off sideline for the next game. Stay in WHITE jersey right sideline for game # 3.

10:30 am IMMEDIATELY start warm-up routine on the <u>RIGHT</u> side of the field for Game # 3. We have 10 minutes...

- 10:40 am Game # 3 vs Coppell. We are on "O" first! GO VIKES!
- 11:10 am. After game 3; we will move to the left sideline of the North Field. Put on our Navy jerseys. Eat a light lunch.
- 12:00 pm STRETCH/USE THE LEFT ½ of the field to warm up. We have 15 minutes!
- 12:15 pm Game 4 vs winner of Pool "A". We are on "D" first!
- 12:45 game ends; move to right sideline of North field. Use RR; get off feet; hydrate (40-minute break) Change back to white jersey.
- 1:00 pm SCOUT Pool "C" winner for 15 minutes
- 1:25 pm STRETCH/USE THE RIGHT ½ of the field to warm. We have 15 minutes!
- 1:40 Game 5 vs winner of Pool C.
- 2:10 pm QUALIFIED! Help pack up and move items to vehicles.
- 2:45 pm Arrive at Lamar

NOTE: IF A 3-WAY TIE EXISTS, THE FIRST TIE BREAKER WILL BE **TOTAL POINTS IN THE QUALIFYING ROUND.** ONCE THE FIRST QUALIFIER IS DETERMINED, IT THEN REVERTS BACK TO "HEAD TO HEAD" TO DETERMINE THE 2<sup>ND</sup> QUALIFIER.